• Beste leden,

  Wij willen jullie graag op de hoogte te brengen van een verandering die binnenkort plaatsvindt in de kantine. Vanaf 1 september maken we de overstap naar een nieuwe leverancier voor onze frisdranken, Vrumona.

  Vanaf vandaag kunnen jullie enkele nieuwe merken verwachten die onze nieuwe leverancier met zich meebrengt. We begrijpen dat dit soms even wennen kan zijn. Bij de keuze voor een leverancier hebben wij als duidelijke vereiste meegenomen dat het assortiment enkel uit A-merken moet bestaan. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ook deze merken zullen voorzien in de behoefte van iedereen.

  Deze verandering is niet alleen gericht op het verbeteren van de keuzes voor onze leden, maar ook op het versterken van de financiƫle gezondheid van onze club. Het nieuwe leverancierscontract levert een mooie financiƫle waarde op voor de club, en zorgt voor een verlaging van het suikergehalte in een aantal van onze dranken.

  Alvast bedankt voor het begrip en ben je benieuwd naar welke nieuwe merken je kunt verwachten, kijk dan op: www.vrumona.nl.

  Sportieve groeten,
  Het bestuur van Sportclub Togb