• Terug naar Homepage

 • Kinderen training geven of coachen tijdens een wedstrijd kan een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel trainers en coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op 25 oktober bij TOGB gratis te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

   

  In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij zijn team. Ook bij zijn zoon die hij coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

  Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt. Ook leuk en interessant voor onze bestuurs- en communicatieleden.

   

  25 oktober 2021 vanaf 19.00 uur in TOGB Kantine
  De voorstelling is op maandag 25 oktober 2021 in de kantine van TOGB. Wij vinden als sportvereniging een positief sportklimaat heel belangrijk dus stellen we onze kantine hier graag voor beschikbaar. Wel zo makkelijk voor onze coaches en trainers. We rekenen dus op een hoge opkomst vanuit TOGB. De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf van 19.30 tot 20.45 uur.

   

  De toegang is gratis. Wel moet je van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben en moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via: www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/lansingerland.
  Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

   

  Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

  En uh…. vraag aan andere trainers en coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

   

  Tot 25 oktober!

   

  Bestuur SV TOGB