• Sportspreekuur Fysiotherapie Lansingerland

  Vanaf maandag 28 augustus is het voor de leden van TOGB weer mogelijk om gebruik te maken van het sportspeekuur.

  De spreekuren vinden dit jaar voor alle verenigingen plaats op de nieuwe locatie van Fysiotherapie Lansingerland, namelijk op locatie Fysiotherapie Hoge Land bij TOGB. De sportspreekuren zijn te bezoekenop maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 18.00-19.00 uur. Fysiotherapeut Sven, Yannic, Jonna of Kim zal aanwezig zijn.

  Aanmelden vooraf is niet nodig, zorg dat je om 18.00 uur aanwezig bent en neem plaats op de tribune. De fysiotherapeut roept je op volgorde van binnenkomst bij zich.

   Het spreekuur is voor korte vragen over een blessure die misschien al langer aanwezig is maar niet weg wil gaan, of juist net ontstaan is en je twijfelt wat je nu het beste kan doen. De fysiotherapeut zal een screening van de klacht doen en een advies geven. Mocht een behandeling nodig zijn dan kan de fysiotherapeut deze gelijk met je plannen. LET OP in het spreekuur is geen tijd voor een (volledige) behandeling!

  Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van het sportspreekuur en het spreekuur is toegankelijk voor alle leden, jong en oud, selectie of recreant.

  Mocht je direct een afspraak in de praktijk willen maken bij een van onze collega's dan kun je mailen of bellen naar info@fysiolansingeland.nl of 085-750 3000.