• Terug naar Homepage

 • Ruim 112.000 (!!) euro. Een droomresultaat van de online veiling. Samen met alle andere geweldige acties staat de teller inmiddels boven de 186.000 euro voor de nieuwe tribune.

  Dat bedrag is al ongelofelijk maar wat ons vooral heeft geraakt is de enorme steun die wij als club ervaren van spelers, vrijwilligers, sponsoren en supporters. Daar zijn wij dankbaar voor, dat maakt ons trots. Een bijzonder woord van dank ook aan de lokale middenstand. Velen van jullie maken hele zware tijden door en toch hebben jullie belangeloos bijgedragen aan dit fantastische benefietweekend.

  Tot slot willen wij de BCT en alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de actie "Tribune voor TOGB" van harte bedanken. De dag na de brand stonden jullie al klaar en door jullie enorme inzet is dit fantastische resultaat mogelijk gemaakt. En minstens zo belangrijk: we hadden het even niet over het corona-virus maar over onze mooie vereniging. Jullie hebben laten zien dat we ook online een warme club zijn en met elkaar heel veel voor elkaar kunnen krijgen. Veel dank en respect hiervoor!

  Aan het realiseren van de nieuwe tribune wordt inmiddels ook hard gewerkt. Als het mogelijk is willen we die aan het clubhuis bouwen. De gigantische opbrengst van de actie "Tribune voor TOGB" brengt het mogelijk maken van die droom een stap dichterbij.

  Architect Minke Oosterlaan is gevraagd om hiervoor de tekeningen te maken en een begroting op te stellen. Medio mei hopen we de plannen te kunnen presenteren.

  Het bestuur van TOGB

  Andy, Harry, Kees, Marijke, Robin, Suzan, Tim en Wim