• Terug naar Homepage

 •  

  Beste TOGB’er,

   

  1. 1.     Inleiding

  Na een overweldigende reactie op de eerder uitgeschreven enquête binnen onze vereniging heeft het bestuur van de SV TOGB op 22 november jl. een akkoord gekregen vanuit de SV-ledenraad voor het aanleggen van drie gloednieuwe padelbanen. Hierdoor kunnen we onze vereniging meer toekomstbestendig maken alsmede de stap richting de op dit moment snelst groeiende sport faciliteren. Er komen mogelijkheden voor les, competitie en toernooien maar ook voldoende ruimte om vrij te kunnen spelen. Kortom, voor iedereen wat wils.

  Inmiddels hebben we de omgevingsvergunning voor de bouw aangevraagd bij de gemeente Lansingerland ,en voeren we de laatste gesprekken met de bouwer en zijn  we samen met een enthousiaste groep fanatieke padellers achter de schermen druk bezig met de verdere vormgeving van onze (padel)vereniging met het doel alles begin van de zomer van 2022 gereed te hebben.

  Daarnaast zetten we nog een grote stap binnen onze vereniging door ons aan te sluiten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Hierdoor kunnen alle TOGB tennisleden interne en externe toernooien en competities spelen. Uiteraard zonder onze eigen unieke clubidentiteit uit het oog te verliezen.   

  1. 2.     Kosten en financiering aanleg padelbanen

  Op basis van door verschillende leveranciers uitgebrachte offertes en bijkomende kosten is voor de aanleg van de banen een bedrag van € 250.000 nodig.

  Zoals in de Algemene Ledenraad Vergadering (ALV) van november 2021 is goedgekeurd, gaan we dit bedrag financieren met een subsidie van € 50.000 en voor het restant met de uitgifte van ledencertificaten.

  Met de financiering door ledencertificaten streven we een dubbel doel na. Namelijk het nog meer betrekken van leden en sponsoren bij deze grote investering in de sportvereniging plus het voordeel voor de leden en sponsoren om een hoger rentepercentage op spaargeld te ontvangen dan bij een bank.

  1. 3.     Inschrijving ledencertificaten

  Eén ledencertificaat kost € 500 en een deelnemer mag inschrijven voor meerdere ledencertificaten. De rente op de ledencertificaten bedraagt 3% en wordt ieder jaar achteraf betaalbaar gesteld. De maximale looptijd bedraagt 12 jaar.

  Wilt u zich inschrijven voor één of meerdere ledencertificaten? Laat dat dan weten via bovenstaande contactgegevens.

  Het doel is voor een bedrag van maximaal € 200.000 ledencertificaten uit te geven. Als door inschrijving het maximale bedrag wordt overschreden, worden de certificaten naar rato toegekend.

  Inschrijving sluit bij voldoende interesse op maandag 31 januari 2022.

  Wij zijn als sportvereniging erg enthousiast over deze plannen en hopen op een overweldigende inschrijving op deze ledencertificaten.

  Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen via de contactgegevens boven aan deze brief.

  Wij horen graag van u!


  Met vriendelijke groet,

  Tim Beverwijk

  SV TOGB/Voorzitter afdeling Tennis

  Tel. 06-40835190

  Locatie Padelbanen, precies tussen de huidige tennisbanen en voetbalveld 5: