• Beste TOGB Tennis & Padel leden,

  Goed nieuws! Dankzij jullie geweldige steun en betrokkenheid vanuit alle leden van onze vereniging  hebben we de financiering voor onze langverwachte 3 nieuwe padelbanen rond. We kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer we jullie betrokkenheid waarderen. Samen maken we TOGB een nog mooiere vereniging!

  Hier is de planning voor de aanleg van de 3 nieuwe padelbanen, zodat jullie goed op de hoogte zijn van wat er staat te gebeuren:

  13 september: Tennisbaan 1 en 5 zijm permanent gesloten om plaats te maken voor de nieuwe padelbanen. Alle boekingen zijn hierop aangepast. Kijk dus even goed op welke baan je precies bent ingedeeld. 

  15 september: Op vrijdagochtend zijn we begonnen met het plaatsen van hekken zodat het bouwterein netjes is afgeschermd.  kunnen beginnen het  insnijden van het kunstgras. Dit vormt het startsein voor de transformatie van ons tennis- en padelcomplex.

  19 september: kunnen we beginnen met het  insnijden van het kunstgras. Dit vormt het startsein voor de transformatie van ons tennis- en padelcomplex.De funderingswerkzaamheden gaan van start, een cruciale stap in de aanleg van de nieuwe padelbanen. Hiermee leggen we de basis voor onze verdere sportieve toekomst van onze tennis & padelafdeling.

  6 oktober: Op deze dag zal het super SUB beton worden gestort, wat de banen hun stevigheid en duurzaamheid zal geven. Na het storten heeft het beton 2 weken nodig om uit te harden. Laten we hopen op goed weer! 

  23 oktober t/m medio 2e week november: In deze periode zal de padelkooi constructie worden opgebouwd, samen met de elektrische voorzieningen en het hekwerk. Deze essentiƫle stappen zullen ons in staat stellen om onze nieuwe padelbanen volledig functioneel te maken.

  Verwachte oplevering: We streven ernaar om de nieuwe padelbanen in de laatste twee weken van november officieel in gebruik te nemen. Dit is het moment waar velen van ons reikhalzend naar uitkijken!

  Houd er rekening mee dat na de oplevering van de nieuwe banen, er nog werk te doen is. We zullen de omgeving tussen en rondom de nieuwe banen aanpakken om ervoor te zorgen dat ons complex er top uitziet en goed functioneert.

  Toekomstige overwegingen: In de komende weken zal het bestuur in samenwerking met onze ledenadministratie zich buigen over de toelating van nieuwe leden. Ook het lesaanbod waar heel veel vraag naar is zal uitvoerig met TODO sport besproken worden. We zullen jullie op de hoogte houden van deze belangrijke ontwikkelingen, dus houd onze communicatiekanalen in de gaten.We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien genieten van deze fantastische toevoeging aan onze club.

  Bedankt voor jullie geduld en betrokkenheid. 

  Met sportieve groet,Het bestuur van TOGB Tennis & Padel